ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

Για fake news κατηγορεί την «Εφ.Συν.» ο διακινητής των «αυθεντικών επιστολών του Ιησού».

Υποστήριξη στο πρόσωπο του Κυριάκου Βελόπουλου βρήκε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς για τις σοβαρότατες καταγγελίες που έφερε στο φως η «Εφ.Συν.». Και μάλλον αυτός ήταν και ο μόνος από το πολιτικό σκηνικό που στάθηκε δίπλα στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, επιτιθέμενος μάλιστα στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, από τα Χανιά όπου βρέθηκε επισκεπτόμενος οργανώσεις του κόμματός του, ξεκίνησε τις δηλώσεις του με την «Εφ.Συν.»:

«Όταν αναφερόμαστε σε ένα δημοσίευμα κοιτάμε την πηγή του δημοσιεύματος. Τι σημαίνει πηγή. Μια εφημερίδα, η “Εφ.Συν.”, γνωστή για τη συνεχή προσπάθεια διασυρμού της χώρας σε σχέση με το λαθρομεταναστευτικό από την Τουρκία, αν δείτε δηλαδή τα άρθρα τους θα δείτε ότι συνεχώς κάνουν αγώνα για να γεμίζει η Ελλάδα με λαθρομετανάστες, αποκάλυψε κάτι σχετικό με τον κ. Χαρδαλιά το οποίο είναι μεμπτό αν ισχύει. Αλλά αν μια εφημερίδα που είναι γνωστή για τα διάφορα fake news της μπορεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης, τότε σημαίνει ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν υπάρχει. Η μόνη λύση για την ιστορία είναι να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη».

Εμείς στον κύριο Βελόπουλο έχουμε να πούμε μόνο πως είναι τιμή μας να μιλά για fake news αναφερόμενος στην εφημερίδα μας ο πολιτικός αρχηγός των αυθεντικών επιστολών του Ιησού και των αγορασμένων φωτογραφιών που δείχνουν το πριν και το μετά των σκευασμάτων αδυνατίσματος. Όσο για τον κ. Χαρδαλιά, αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς!

(Κεντρική φωτογραφία: Κυριάκος Βελόπουλος: Από τα εγκαίνια των νέων γραφείων της «Ελληνικής Λύσης» στα Χανιά).

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών στις: 09.07.2021