+

ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

Έχει άραγε πιο κάτω; Από την υποστήριξη του Ισραήλ μέχρι τα νεοφιλελεύθερα παραστρατήματα του Κασσελάκη η αριστερά στην Ελλάδα γνωρίζει τις χειρότερες στιγμές της.

Ακόμα και στα ζητήματα της gay ορατότητας, η συζήτηση απαξιώνεται όταν το προσωπικό κυριαρχεί έναντι του συλλογικού και του πολιτικού.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, ψυχολόγος (Orlando LGBT+): «Σημασία δεν έχει ότι είναι gay αλλά ότι είναι νεοφιλελεύθερος».

Η Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, ψυχολόγος (Orlando LGBT+), μιλά για τις τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, που όπως τονίζει, ενώ συμβάλουν στην αύξηση της ορατότητας των gay, τελικά αναπαράγουν πατριαρχικά στερεότυπα.

Η ίδια επισημαίνει ότι την ώρα που ο κ. Κασσελάκης υπερασπίζεται την ισότητα στον γάμο, έχει δίπλα του σαν βασικό σύμβουλο τον Παύλο Πολάκη, έναν πολιτικό που όπως τονίζει, έχει δείξει σεξιστικά και λαϊκιστικά στοιχεία στον λόγο του.

Επίσης λέει ότι το ζήτημα των δικαιωμάτων τίθεται μονοθεματικά, καθώς δεν είναι μόνο ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, ενώ τονίζει ότι η αποσπασματική αναφορά τέτοιων ζητημάτων, αν δεν πλαισιωθούν σωστά, τελικά δημιουργούν πόλωση στον δημόσιο διάλογο.

Τέλος υποστηρίζει ότι το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Κασσελάκης δεν φαίνεται να συνδέει τέτοια ζητήματα με ένα ριζοσπαστικό πολιτικό αφήγημα, σημειώνοντας ότι τα χρησιμοποιεί με μία νεοφιλελεύθερη προσέγγιση.

ΟΙ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ