+ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Καλό το γέλιο με τα ψεκασμένα site και τους «πυροβολημένους» στο facebook αλλά δώσε μας και μια λίστα με αξιόπιστες πηγές. Τi να διαβάζουμε βρε αδερφέ για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα αλλά και για να εμβαθύνουμε λίγο στην επικαιρότητα;
Την ερώτηση την έκανα ξανά κι εγώ στον εαυτό μου τις μέρες τις καραντίνας, που είχα χρόνο να ανανεώσω τους «σελιδοδείκτες» του υπολογιστή προσθέτοντας και σβήνοντας σε αυτά που ήδη είχα.
Καταρχάς βασική κατεύθυνση:
Επικαιρότητα μόνο από site που ξέρετε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης τους. Οχι μόνο αυτά που συμφωνείτε πολιτικά αλλά και τα απέναντι. Είναι απαραίτητο να βλέπετε πως βλέπει τα θέματα και η άλλη πλευρά. Αλλά πάντα από έγκυρα μέσα και κατά το δυνατόν υπογεγραμμένα κείμενα. Πάντα κάτι που γράφει κάποιος και υπογράφει με το ονοματάκι του έχει μεγαλύτερο βάρος από ένα ανυπόγραφο κείμενο, συνήθως με εντυπωσιακό τίτλο, που τριγυρνάει στον ωκεανό του διαδικτύου περιμένοντας κάποιος να (το) τσιμπήσει. Ως επί το πλείστον θα πρότεινα τα site των εφημερίδων (και φυσικά τις ίδιες τις εφημερίδες, που ειδικά αυτή την περίοδο θέλουν στήριξη). Γενικά όμως, το γεγονός ότι αυτό που βλέπω στο ίντερνετ έχει προηγουμένως πάρει και μια χάρτινη υπόσταση, για μένα τουλάχιστον δίνει μια επιπλέον διασφάλιση αξιοπιστίας.
Και φυσικά την Εφημερίδα των Συντακτών (Μπορείτε να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε μαζί μας αλλά για το μόνο που δεν πρέπει να ανησυχείτε είναι ότι θα σας εξαπατήσουμε. Εκτός από το τρέχον ρεπορτάζ θα βρείτε καθημερινά άρθρα και αναλύσεις που πάνε ένα βήμα παραπέρα από την είδηση – Αυτό δηλαδή που θα πρέπει να κάνουν οι εφημερίδες).
—–
Από εκεί και πέρα αν έπρεπε να διαλέξω κάποια links για λίγο περισσότερο βάθος και ανάλυση στα πράγματα θα σας πρότεινα να κάνετε συχνά μια βόλτα από αυτά:
https://www.kathimerini.gr/authors/pantelhs-mpoykalas
https://www.kathimerini.gr/authors/petros-papakwnstantinoy
https://sfiggandotherchimeras.wordpress.com
https://nomadicuniversality.com
https://thepressproject.gr/article_type/analysis/
https://tvxs.gr/news/Έγραψαν%20Είπαν
https://info-war.gr/kimena/
https://www.imerodromos.gr
https://popaganda.gr
https://www.toperiodiko.gr
https://www.lifo.gr/articles/opinions
https://www.pressenza.com/el/

Σχολιάστε