ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΚΟΝΤΑΨΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ… ΕΜΒΟΛΙΟ

Ο… παροιμιώδης πρωθυπουργός λέει για τους εμβολιασμούς πως «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Πάντως οι κυβερνητικοί «βιαστικοί» (όπως η σύζυγος Χατζηδάκη) ήταν πιο τυχεροί. Σκοντάφτοντας έπεσαν (τυχαία) πάνω στο εμβόλιο. Εσείς οι υπόλοιποι, περιμένετε στην ουρά. Εντούτοις, για το θέμα της διαχείρισης των εμβολίων δεν πέρασε καν απ’ το μυαλό του Μητσοτάκη η άλλη παροιμία για των… φρονίμων τα παιδιά.

Τα σχολεία ανοίγουν με τον ίδιο αριθμό μαθητών ανά τάξη αφού τα λεφτά δεν φτάνουν για να πάρουμε παραπάνω δασκάλους (και αυτή την εβδομάδα αγοράζουμε Rafale). Πάντως να ξέρετε πως αν πεθάνετε πριν προλάβετε να φτάσετε στη ΜΕΘ θα φταίνε οι γιατροί και όχι το Υπουργείο Υγείας.

Την ίδια στιγμή ο Λοβέρδος και το Πρώτο Θέμα προσπαθούν με νύχια και δόντια να συντηρήσουν τον μύθο των «κακών αγανακτισμένων» συγκρίνοντάς τους με τους τρελούς οπαδούς του Τραμπ. Λογική κίνηση τώρα που ο κόσμος αρχίζει να θυμώνει και δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο εξής. Γιατί όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι! (Να κι εγώ μια παροιμία…)

Ακούστε:

Η λίστα των εκπομπών στο Mixcloud

* Οι Πίσω Σελίδες μεταδίδονται καθημερινά:
– Στις 9 π.μ. από τον ΚΡΗΤΗ FM 101,5 στα Χανιά
– Στις 2 μ.μ. από τον ΗΧΩ FM 99,8 στο Λασίθι.
– Στις 3 μ.μ. από το ραδιόφωνο του ThePressProject

ΟΙ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ