+

ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΗ ΔΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ

Ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο;

Οτι αν περάσεις έξω από τα γραφεία της ΔΥΠΕ Κρήτης ή αν κρυφακούσεις τις συζητήσεις των αρμοδίων υπευθύνων και ανευθύνων της Υγείας στο νησί δεν είναι εύκολο να κρυφτεί η ανακούφιση για την παραίτηση της Ελένης Ιωαννίδου.

Γιατί η Ελένη ενοχλούσε και μάλιστα πολύ. Η Ελένη χάλαγε την πιάτσα ακόμα και των συνδικαλιστών της Υγείας στο Ρέθυμνο. Η Ελένη φώναζε και είχε τον τρόπο να ακούγεται. Η Ελένη υπέστη διώξεις όταν τόλμησε να κλείσει την κλινική της σε ένδειξη διαμαρτυρίας μόλις διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να παράσχει τις υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς στο επίπεδο που η δική της συνείδηση επέβαλε.

Μπορεί να ανοίγουν και σαμπάνιες που την ξεφορτώθηκαν και ας λένε σήμερα ωραία λόγια για το ήθος και την επαγγελματική της επάρκεια και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.

Αν τώρα είσαι από την άλλη πλευρά, του λαουτζίκου που αγωνιά κάθε φορά που χρειάζεται να αναζητήσει υπηρεσίες υγείας, το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι ότι με κάθε τρόπο, απ’ όπου και αν βρεθεί, είναι βέβαιο ότι η Ελένη Ιωαννίδου θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να ενοχλεί.

Και πολύ καλά θα κάνει.

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 05.01.2023