ΠΑΠΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!

Τη θεωρία περί του «ορισμού της είδησης» θέλησε να επιβεβαιώσει ένας ιερέας στο Ηράκλειο, φτάνοντας να… δαγκώσει αστυνομικό και μάλιστα μέσα στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο ιερωμένος εντοπίστηκε να οδηγεί ανάποδα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης του Ηρακλείου, την οδό 1821.

Το όχημα εντόπισαν και ακινητοποίησαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, αναγκάζοντας τον οδηγό να κατέβει, οπότε και αντιμετώπισαν διπλή έκπληξη, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για ιερέα που μάλιστα βρισκόταν σε κατάσταση βαριάς μέθης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αστυνομικών, ο ίδιος αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, βρίζοντας και σπρώχνοντας τους αστυνομικούς. Τελικά οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου όπου μόλις του βεβαιώθηκαν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει βγήκε εντελώς εκτός εαυτού.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς βρίζοντας και χαστουκίζοντας τον έναν, ενώ τον δεύτερο που επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει κατάφερε να τον δαγκώσει.

Τελικά, από την αστυνομία τον παρέλαβε η κόρη του, που κλήθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, κατηγορούμενος για απειλή, εξύβριση, αντίσταση και σωματική βλάβη! Ο ιερέας πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί σήμερα.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών, στις: 13.11.2018