ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Αυτή είναι η Γλυκερία Μανουσάκη – Κρυοβρυσανάκη. Η 44χρονη υγιέστατη γυναίκα που άφησε πίσω της σύζυγο και τρία παιδιά μετά τις επιπλοκές από το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σε αυτή τη γυναίκα δεν αισθάνθηκε κανένας υπεύθυνος την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη, ούτε καν χθες, όταν ανακοινώθηκε πως τελικά το Astra δεν κάνει για τους κάτω των 60. Το ίδιο εμβόλιο, που όμως ήταν υποχρεωτικό για την ηλικιακή της ομάδα όταν εμβολιάστηκε εκείνη. Παρόλο που ήξεραν για τις σοβαρές παρενέργειές του, παρόλο που είχαν αρχίσει να το αποσύρουν σε όλη την Ευρώπη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ:
https://drive.google.com/file/d/1GwDAW8HD5L_RNfKXcUANbygAj79e7MSM/view

Ήταν τότε που δίναμε συγχαρητήρια στους νέους που σπεύδουν να εμβολιαστούν «βάζοντας τα γυαλιά» στους μεγαλύτερους. Ετσι έσπευσε κι εκείνη. Και σήμερα τους λέμε πως ήταν κορόιδα και πως έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να προχωρήσει το «ξεστοκάρισμα».

Αφού δεν της ζητάει κανείς άλλος συγνώμη, τουλάχιστον ας ζητήσει η εκπομπή. Επειδή δεν φώναξε όσο δυνατά χρειαζόταν ήδη από τον Απρίλιο, όταν υπήρχαν οι ενδείξεις. Συγνώμη Γλυκερία, αφεθήκαμε στους ειδικούς. Λέγαμε δεν μπορεί να μας κοροϊδεύουν τόσο πολύ…

Ακόμα και σήμερα δεν παραδέχονται πως «ξεστοκάρουν». Κλείνουν το μάτι σε όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση να τα βρουν με τον γιατρό τους για να αλλάξουν τη δεύτερη…
Συγκρίνουν τον κίνδυνο θανάτου από covid κάνοντας πως ξεχνούν ότι υπήρχαν και άλλες επιλογές για εμβολιασμό. Εν τέλει, κάνουν τα πάντα για να σου δείξουν πως σε θεωρούν ηλίθιο.

* Μουσικό υπόβαθρο οι ενορχηστρώσεις παλιών ρεμπέτικων από τον Μάνο Χατζιδάκι, που έφυγε σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια και μερικά δικά Του λόγια.


Ακούστε στο Mixcloud:

* Οι Πίσω Σελίδες μεταδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή
στις 3 μ.μ. στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του ThePressProject.

Στα fm μεταδίδονται από τους εξής ραδιοφωνικούς σταθμούς:

– Στις 8 π.μ. από τον STAR FM 88,4 στο νομό Ηρακλείου
– Στις 9 π.μ. από τον ΚΡΗΤΗ FM 101,5 στο νομό Χανίων
– Στις 11 π.μ. από τον STYLE FM 100 στη Σητεία και Κάσο – Κάρπαθο
– Στις 12 μ.μ. από το STUDIO ΡΕΘΥΜΝΟ 98 fm στο νομό Ρεθύμνου
– Στις 12 μ.μ. από τον KAVALA NEWS 102,8 fm σε Καβάλα, Δράμα και Θάσο
– Στις 2 μ.μ. από τον ΗΧΩ FM 99,8 στον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα
– Στις 2 μ.μ. από το Ραδιόφωνο ΣΤΟ ΝΗΣΙ 99 fm στο νομό Λέσβου

ΟΙ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ