+

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Σήμερα διαβάζουμε για τις νέες τάσεις που θα φορεθούν φέτος στον ΣΥΡΙΖΑ (Ομπρέλα, ΡΕΝΕ, Αριστερό Δίκτυο) που μαζί με τους προεδρικούς θα αποφασίσουν αν το κόμμα θα πάει αριστερά για να (ξανα)συναντήσει τις αρχές του ή δεξιά για να συναντήσει κι άλλα ψηφαλάκια του χριστεπώνυμου πασοκικού κέντρου.

Υποστηρίζουμε μετά φόβου Θεού και συντρόφων πως το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο καθώς το DNA του πολιτικού οργανισμού που φέρει ακόμα τον τίτλο «της Ριζοσπαστικής Αριστεράς» (ίσως όχι για πολύ), έχει μεταλλαχθεί σε βαθμό μη αναστρέψιμο. Με μόνη επιδίωξη, πλέον, να μοιάσει όσο γίνεται στους ψηφοφόρους, έχοντας παραιτηθεί από την προσπάθεια να κάνει τους ψηφοφόρους να ασπαστούν τις ιδέες του.

Ισχυριζόμαστε πως η συζήτηση δεν αφορά μόνο τους Συριζαίους αλλά και τους οπαδούς της ΝΔ. Οταν κινδυνεύεις να βρεθείς στο 82% που πεθαίνει εκτός ΜΕΘ, η άλλη πλευρά ίσως είναι μια κάποια λύση. Αυτό ακριβώς επιδιώκει. Να είναι «μια κάποια λύση» και εσύ να μπορείς χωρίς ενδοιασμούς να μετακινείσαι πότε από εδώ και πότε από εκεί.

Οι υπόλοιποι ψάξτε να ψηφίσετε κάτι… αριστερό.

Ακούστε:

Η λίστα των εκπομπών στο Mixcloud

* Οι Πίσω Σελίδες μεταδίδονται καθημερινά:
– Στις 9 π.μ. από τον ΚΡΗΤΗ FM 101,5 στα Χανιά
– Στις 2 μ.μ. από τον ΗΧΩ FM 99,8 στο Λασίθι.
– Στις 3 μ.μ. από το ραδιόφωνο του ThePressProject

ΟΙ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ