+

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

«Πάγωσαν» λέει οι πολίτες που αντίκρυσαν τον Κουφοντίνα στους δρόμους της Αθήνας.  Φοβήθηκαν ότι θα τους σκοτώσει και αυτούς. Αλήθεια ε; Παγώσατε και εσείς επειδή το διαβάσατε στα site; «Πάγωσε» και ο Τατσόπουλος;  
Και ετοιμάζεστε να κατηγορήσετε εμένα ότι δίνω αμνηστία στον Κουφοντίνα; Δεν θα πάρετε κάτι τέτοιο. Ορθά τιμωρήθηκε για τις πράξεις του και για την έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή. Ορθά εκτίει την ποινή του με βάση το δικαιακό μας σύστημα. Ορθά ζητά και ορθά παίρνει άδειες εφόσον τις δικαιούται. Ξεκάθαρα.

Όλα τα άλλα είναι να έχετε να λέτε για να δημιουργείτε εντυπώσεις. Νυκοκυραίοι της πεντάρας που «παγώνουν» επειδή τους είπε η τηλεόραση να παγώσουν.  Που δεν πάγωσαν ούτε όταν ελευθερώθηκε ο Καλαμπόκας, ούτε όταν κυκλοφορεί ελεύθερος ο Ρουπακιάς, ούτε όταν κυκλοφορεί ελεύθερος ο χρυσαυγίτης παιδεραστής από την Ιεράπετρα, ούτε όταν (καλώς και ορθά και δίκαια) παίρνουν άδεια να δουν τις οικογένειές τους άνθρωποι που έχουν διαπράξει τα χειρότερα εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Αν η μεγαλύτερη απειλή που αισθάνεστε στη ζωή σας είναι ο Κουφοντίνας,  με γεια σας με χαρά σας.   Μην περιμένετε να με πείσετε όμως με το ζόρι να αισθανθώ κι εγώ το ίδιο.

«Πάγωσαν» οι πολίτες μόνο όταν είδαν τον Κουφοντίνα  αλλά δεν «παγώνουν » όταν βλέπουν τον Σημίτη που δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα για τις μίζες του Γιάννου και του Ακη. Δεν «παγώνουν» όταν περνά  δίπλα τους ο βασικός υπεύθυνος για τις περιουσίες που χάθηκαν στο Χρηματιστήριο. (Δείτε την αφίσα που κυκλοφορούσε ο Σημίτης για να ξαναβγεί πρωθυπουργός το 2000 και θυμηθείτε  πως η συνολική χασούρα για τον κοσμάκη στο Χρηματιστήριο δύο χρόνια μετά, ήταν 140 δις ευρώ ή 46,3 τρις δραχμές).

Ούτε οι μικροομολογιούχοι παγώνουν όταν περνά δίπλα τους ο Βενιζέλος. Δεν έγραψε τίποτα ο Τατσόπουλος όταν αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας ο Φλώρος της Energa που έφαγε τα λεφτά του κοσμάκη – βλέπετε ήταν φίλος της Καϊλή και τριγύριζαν στα πάρτυ της Μυκόνου.

Υποκριτές του χειρίστου είδους. Εξαπολύστε αν τολμάτε δίκαια την ιερή σας οργή και πάνω στα βρωμόχερα που απλώθηκαν στις τσέπες του λαού. Ξεχάσατε Siemens, Χριστοφοράκους, Ολυμπιακούς αγώνες, σπατάλες και μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Ξεχάσατε Μαντέληδες και Τσουκάτους, ξεχάσατε λίστες Λαγκάρντ και ξαδέρφες Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ξεχάσατε Κοσκωτάδες και pampers.  Ξεχάσατε δομημένα ομόλογα και μαγειρεμένα νούμερα για να μπούμε στην ΟΝΕ, ξεχάσατε την υπογραφή σας για τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία (εκεί δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι;) .  Ξεχάσατε γενικώς. Και σήμερα κουνάτε και το δάχτυλο.

Και όσοι σοκάρεστε εκ δεξιών ξεχάσατε Σαμαροβενιζέλους, υποκλοπές, μνημόνια και Μπαλτάκους, Βουλγαράκηδες και Βατοπαίδια, ΜΕΒΓΑΛ και καρτέλ γάλακτος,  παραδικαστικά κυκλώματα και κουμπάρους, Τσιτουρίδηδες, Μαγγίνες και κρύπτες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το χειρότερο είναι ότι όσοι τη γλίτωσαν από εκείνη την εποχή σήμερα αναβαπτίζονται στην κολυμπήθρα του ΣΥΡΙΖΑ των Κουρουμπλήδων και των Κοτσακάδων και ξανά προς τη δόξα τραβούν. Και ό,τι ξέμεινε από τη Δεξιά του Καραμανλή (λέγε με Καμμένο, λέγε με Παπακώστα) βρήκαν κι αυτοί τη θεσούλα τους στη σημερινή «κυβέρνηση της Αριστεράς».
Έλεος λοιπόν. Στην ίδια ακριβώς χώρα ζω κι εγώ.

Αν η μεγαλύτερη απειλή που αισθάνεστε στη ζωή σας είναι ο Κουφοντίνας,  με γεια σας με χαρά σας.   Μην περιμένετε να με πείσετε όμως με το ζόρι να αισθανθώ κι εγώ το ίδιο.

Αυτός δίκαια τιμωρήθηκε για τις ζωές που πήρε στον λαιμό του. Οι άλλοι για τους νεκρούς της κρίσης πότε και πώς θα τιμωρηθούν;  Τον Δημήτρη Χριστούλα ποιος τον σκότωσε, ξέρετε να μας πείτε;  Ο Κουφοντίνας μήπως;

Υποκριτές του χειρίστου είδους.