ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE

Καλώς ήρθατε!

Aυτό είναι το site στο οποίο δημοσιεύω το υλικό της δημοσιογραφικής μου δουλειάς από το 2008 και μετά. Εδώ θα βρείτε τα ρεπορτάζ μου (γραπτά και στην κάμερα) αλλά και άρθρα γνώμης σε σχέση με την τρέχουσα επικαιρότητα. Εδώ επίσης φιλοξενείται και η ραδιοφωνική εκπομπή / podcast «Πίσω Σελίδες», που επιμελούμαι και παρουσιάζω για μία ώρα κάθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. 

ΠΟΙΟΣ

Γεννήθηκα τον Ιούλιο του 1976 στην Αθήνα. Μεγάλωσα στο Χαϊδάρι. Από το 2010 ζω μόνιμα στην Κρήτη. Εργάζομαι ως ανταποκριτής για τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό ΣΚΑΙ (από το 2010) και για την Εφημερίδα των Συντακτών (από το 2013) όντας και μέλος του συνεταιρισμού των εργαζομένων της.

Ξεκίνησα τη δημοσιογραφία από τις σχολικές εφημερίδες στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο και στη συνέχεια με την έκδοση ενός τοπικού μηνιαίου εντύπου, το 1994, με τίτλο «Δίαυλος Χαϊδαρίου» και με πρώτο αντικείμενο το ρεπορτάζ Αυτοδιοίκησης. Επαγγελματικά εργάζομαι ως δημοσιογράφος από το 1999. 

Αποφοίτησα από το «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» το 1997. Φοίτησα στο ΠΣΕ Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας.  

Στην Αθήνα υπήρξα από τα πρώτα μέλη των δημοσιογραφικών ομάδων του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο 105,5 και του TVXS.gr.  Εχω εργαστεί στις εφημερίδες Χρηματιστήριο, Δρόμος της Αριστεράς, Αποψη, Daily Times και Ανάποδος Τύπος ενώ κείμενά μου έχουν δημοσιευθεί στην Αυγή, στην Εποχή και στη ΓΑΛΕΡΑ.

Στην Κρήτη έχω εργαστεί στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CRETA, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, ΣΚΑΙ Κρήτης και CandiaNEWS FM και στην ιστοσελίδα Flashnews.gr ενώ συμμετείχα στην ηλεκτρονική αναβίωση της εφημερίδας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, την περίοδο 2017-18.

Από το 2011 έως το 2014, μαζί με ομάδα συναδέλφων, φτιάξαμε και λειτουργήσαμε τη συμμετοχική τηλεόραση στο web «πολίτεςTV».

Είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Μπορείτε να με βρείτε στο FACEBOOK και στο TWITTER

Σχόλια και παρατηρήσεις μπορείτε να μου στείλετε στο marios@dionellis.gr 

Καλή ανάγνωση.