ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE

Στο site αυτό δημοσιεύω γραπτά κείμενα (ρεπορτάζ και σχόλια), βίντεο και ραδιοφωνικές εκπομπές σε σχέση με την τρέχουσα επικαιρότητα. Εκτός από το πρωτογενές υλικό, που βρίσκεται στις ενότητες «Blog», και «Radio» εδώ υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος της δημοσιογραφικής μου δουλειάς από το 2008 μέχρι σήμερα, από τα ΜΜΕ στα οποία εργάζομαι ή έχω εργαστεί στο παρελθόν.

Ο βασικός διαχωρισμός των δημοσιεύσεων γίνεται ανά περιοχή και ανά θεματική ενότητα στα βασικά ζητήματα που τραβούν το δημοσιογραφικό μου ενδιαφέρον (π.χ. Περιβάλλον, Δικαιώματα, Ρατσισμός, Δημόσιος χώρος κτλ). Εδώ βρίσκονται περισσότερα από 1.300 άρθρα ενώ σταδιακά προστίθενται και παλαιότερα από το αρχείο μου.

Για τα κείμενα από άλλα ΜΜΕ έχει προστεθεί και ο εξωτερικός σύνδεσμος (link) προς την πρώτη δημοσίευση (όπου υπάρχει).

ΠΟΙΟΣ

Γεννήθηκα τον Ιούλιο του 1976 στην Αθήνα. Μεγάλωσα στο Χαϊδάρι.

Η δημοσιογραφία ήταν το μόνο πράγμα που θέλησα επαγγελματικά. Πρώτα οι σχολικές εφημερίδες στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο και μετά η έκδοση ενός τοπικού μηνιαίου εντύπου με τίτλο: «Δίαυλος Χαϊδαρίου» και με πρώτο αντικείμενο το ρεπορτάζ Αυτοδιοίκησης. 

Αποφοίτησα από το «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» το 1997. Φοίτησα στο ΠΣΕ Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας.  

Από το 2010 ζω μόνιμα στην Κρήτη. Εργάζομαι ως ανταποκριτής για την Εφημερίδα των Συντακτών (όντας και μέλος του συνεταιρισμού των εργαζομένων της) και για τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό ΣΚΑΙ. 

Στην Αθήνα υπήρξα από τα πρώτα μέλη των δημοσιογραφικών ομάδων του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο 105,5 και του TVXS.gr.  Εχω εργαστεί στις εφημερίδες Χρηματιστήριο, Αποψη, Daily Times, Δρόμος της Αριστεράς, Ανάποδος Τύπος ενώ κείμενά μου έχουν δημοσιευθεί στην Αυγή, στην Εποχή και στη ΓΑΛΕΡΑ.

Στην Κρήτη έχω εργαστεί στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CRETA, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ (101,5), ΣΚΑΙ Κρήτης (99,2) και CandiaNEWS (93,6) και στην ιστοσελίδα Flashnews.gr ενώ συμμετείχα στην ηλεκτρονική αναβίωση της εφημερίδας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, την περίοδο 2017-18.

Το 2011, μαζί με ομάδα συναδέλφων, δημιουργήσαμε τη συμμετοχική τηλεόραση στο web «πολίτεςTV».

Είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Μπορείτε να με βρείτε στο FACEBOOK και στο TWITTER